Goedadresje
Naar de website
Bel nu
...
Contactformulier
...
BedrijfsuitjesBinnenactiviteitenBuitenactiviteitenDagjes wegGroepsarrangementenPersoneelsfeestPersoneelsuitjesRondvaartenStadswandelingenThemafeestenVrijgezellenfeestWorkshopsZeilarrangementen

Groningen

Leeuwarden

Zwolle

Arnhem

Utrecht

Haarlem

Den Haag
Den Bosch
Maastricht
AdvertorialAanmelden & adverteren

Stadsarrangement

Voor het meest gevarieerde en originele personeelsuitje in Utrecht of Groningen kijkt u op onze website

In zo'n 35 steden kunnen wij voor uw personeelsuitje zorgen onder andere in Arnhem, Haarlem of Maastricht. U hoeft alleen maar aan te geven waar uw voorkeur naar uit gaat en het organiseren gaat verder bijna vanzelf. Via onze website kunt u via een relatief eenvoudig zoekformulier aangeven in welke provincie u met uw bedrijf naar toe wilt gaan en wat voor soort activiteit u wilt. U kunt ook het aantal personen opgeven dat zal deelnemen aan het personeelsuitje. Onze zoekmachine doet de rest en wij presenteren u dan een uitgebreid overzicht aan beschikbare personeelsuitjes. Eén ding is absoluut zeker: u zult versteld staan.

Het leukste personeelsuitje organiseren in Limburg of bijvoorbeeld Drenthe

Het maakt ons niet uit in welke regio u een personeelsuitje wilt organiseren, want wij bieden activiteiten aan in elke regio. Wij zijn in alle uithoeken van het land geweest om de leukste events voor u te verzamelen. Onze passie is ervoor te zorgen dat u en uw collega's een geweldige dag hebben. Om ervoor te zorgen dat men niet ontzettend lang in de bus hoeft te zitten en daardoor al vermoeid aankomt op de plaats van bestemming, hebben wij geregeld dat u in veel steden zo terecht kunt. Zo zitten wij in bijna alle hoofdsteden van de provincies van Nederland:

 • Groningen
 • Leeuwarden
 • Zwolle
 • Arnhem
 • Utrecht
 • Haarlem
 • Den Haag
 • Den Bosch /s-Hertogenbosch
 • Maastricht
 • Nijmegen

Een personeelsuitje is van groot belang voor de saamhorigheid binnen het bedrijf. Vroeger werd dit belang wel eens flink onderschat. Nu kijkt men daar heel anders tegenaan. Als baas wil men werknemers binden aan het bedrijf. Ook het teamgevoel wordt door regelmatige uitstapjes versterkt. Een ander voordeel is dat men collega's van andere afdelingen leert kennen. Vaak is er sprake van alleen maar contact via de mail of telefoon, vooral als een bedrijf over meerdere vestigingen verspreid is. Leuke personeelsuitjes organiseren is dan de meest ideale manier om deze collega's eens te leren kennen. Buiten het werk om en in een ongedwongen setting.

De organisatie van personeelsuitjes is bij ons in ervaren handen. Samen met u organiseren wij uw een fantastische dag of dit nu is in Den Bosch, Den Haag of Groningen waarover uw gasten nog lang zullen napraten. Natuurlijk staan uw ideeën en persoonlijke wensen voorop. Wij hebben al voor veel bedrijven en instellingen een leuke actieve dag mogen organiseren, in onder andere de volgende provincies:

 • Drenthe
 • Limburg

Een Segway Rally of liever een dagje Zoek de Spion

Tegenwoordig is een actief personeelsuitje een veelgevraagd uitstapje. Het aanbod daarin wordt dan ook steeds groter. Een voorbeeld hiervan is de Segway Rally. Dit is een elektrisch aangedreven eenpersoons vervoermiddel. In 2001 werd dit apparaat op de markt gebracht. Het was ooit door de ontwerper bedoeld als serieus vervoermiddel. Helaas voor hem is het op dit moment meer een speeltje. Dat vinden wij echter niet erg. Na een korte uitleg kan iedereen hierop rijden. Vervolgens ga je de strijd aan met je collega's. Uiteraard allemaal in een positieve en collegiale sfeer.

Van een hele andere categorie is het spel Zoek de Spion. Uiteraard bekend van televisie. Het is echter ook toe te passen tijdens personeelsuitjes. U krijgt als groep allerlei verschillende opdrachten. Net als op televisie zal één van uw collega´s de spion zijn. Alleen weet u natuurlijk niet wie. Diegene zal gedurende de dag op een subtiele manier alle opdrachten in de soep laten lopen. Aan u de taak om de spion te ontmaskeren tijdens dit personeelsuitje. Hoe goed kunnen u uw collega´s lezen?

Een grachtentocht in Zwolle

Een personeelsuitje organiseren in Zwolle is voor ons een echte leuke uitdaging, omdat deze mooie stad zoveel mogelijkheden biedt. Net als in andere steden zoals Maastricht en Haarlem kunnen wij ook in Zwolle binnen- en buitenactiviteiten organiseren. Een grachtentocht en stadswandeling organiseren in deze bijzondere stad is een populair personeelsuitje.

De groep vaart, onder begeleiding van een ervaren gids, langs alle bekende plekjes. Het is één van de meest bijzondere rondvaarten in Nederland, want wij nemen u mee terug in de tijd. De boottocht voert u mee door smalle doorgangen en u ziet de enorme hoge indrukwekkende achtergevels. Een uniek uitje en onze vriendelijke medewerkers zorgen ervoor dat deze dag vlekkeloos verloopt.

Wij staan voor u klaar als het gaat om een personeelsuitje

Mocht u nog vragen hebben over hoe u uw personeelsuitje het beste kunt organiseren in bijvoorbeeld Leeuwarden, Nijmegen, Zwolle of het prachtige s-Hertogenbosch dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Niet alleen in de fase dat u uw dag aan het samenstellen bent, maar ook op de dag zelf en zelfs na uw personeelsuitje staan wij voor u klaar. Zo doen wij er samen met u alles aan om het perfecte uitje te organiseren. Alleen het weer kunnen wij niet voor u beïnvloeden.

Ook in Nijmegen is Stadsarrangement vertegenwoordigd als het gaat om personeelsuitjes. Zowel grote als kleinere bedrijven zijn bij ons welkomStadsarrangement kan voor uw bedrijf in Hertogenbosch de leukste personeelsuitjes organiseren. Zeker niet duur, maar altijd leukStadsarrangement is het adres in Arnhem als het gaat om personeelsuitjes. Kijkt toch eens op onze website voor het aanbod