Goedadresje
AdvertorialAanmelden & adverteren

Stadsarrangement

Samen op een rondvaartboot genieten van pittoreske binnensteden

Ongetwijfeld de meest unieke manier om een stad te bekijken is wel vanaf een rondvaartboot. Gelukkig voor u bieden wij in diverse steden rondvaarten aan. Een dergelijke activiteit is zeer geschikt om momenten op een dag te vullen wanneer u eigenlijk niks gepland heeft en in afwachting bent van de volgende. Ook voor grote groepen is dit geschikt, omdat dit voor een rustig moment kan zorgen op een verder overvolle en drukke dag. Via onze website kunt snel zien in welke steden wij dergelijke rondvaarten aanbieden en met welke andere activiteiten u dit kunt organiseren. Er staan zelfs kant en klare arrangementen klaar om het u nog makkelijker te maken.

Rondvaarten in Hoorn en Deventer

Deze twee steden zijn uitstekend geschikt voor een rondvaart. Aan de ene kant de skyline van de stad, aan de andere kant de uitgestrekte uiterwaarden. Ideaal voor een prachtige rondvaart op een zonnige zomerdag. Zo hoeft u zich even nergens zorgen over te maken.

Vanaf de rondvaartboot te voet verder met een stadswandeling

Een rondvaart valt uitstekend te organiseren met andere activiteiten. Zo kunt u bijvoorbeeld een heerlijke kookworkshop boeken en voordat u met uw collega's, vrienden of familie lekker gaat kokkerellen, geniet u van een ontspannen boottocht over de Roer in Roermond of de IJssel die langs Deventer meandert. Wij hebben ook complete arrangementen waarbij u een hele dag vult met diverse activiteiten, waarvan de rondvaart er één is.

Door gebruik te maken van een rondvaart kunt u ervoor zorgen dat alle vrienden, familie of collega's weer even op adem kunnen komen. Begin een uitstapje bijvoorbeeld met een uitgebreide lunch en ga via een boottocht naar de volgende activiteit. Tijdens de vaart kunt u even bijkletsen met die oom, die u al lang niet meer gesproken heeft of luisteren naar oma, die vertelt dat er zoveel veranderd is sinds de laatste keer dat zij de stad bezocht heeft.

Voor de jeugd kan het een zeer educatieve ervaring zijn. Bij een rondvaart worden, indien gewenst, wetenswaardigheden verteld over de stad. Veelal zijn dit zaken die men niet leert op school. Altijd interessant dus, voor zowel jong als oud.

Op een unieke manier de stad ontdekken

Er zijn vele manieren om een stad te ontdekken. Zo kunt u per fiets of tandem, per auto, te voet en zelfs per dubbeldekker op avontuur door de stad. Wilt u echter de stad vanuit een heel ander perspectief bekijken, dan is de rondvaart voor u een goede oplossing. Wij kunnen dit in onderstaande steden organiseren:

  • Zwolle
  • Deventer
  • Hoorn
  • Roermond

Komt u er zelf niet uit, dan willen wij u graag helpen. We hebben al jaren ervaring en weten hoe we een dag moeten indelen afgestemd op de samenstelling van uw groep. Het is bijvoorbeeld niet handig om een boottocht direct te koppelen aan een flinke stadswandeling, wanneer de groep voornamelijk bestaat uit wat oudere gasten. Dat kan veel te vermoeiend zijn. Een te lange vaart kan ook weer de nodige verveling met zich meebrengen als de groep voornamelijk bestaat uit jongeren. Gelukkig kunnen wij u daarin van dienst zijn.

Stadsarrangement verzorgt voor u een rondvaart met alles erop en eraan. Maatwerk is voor ons heel normaal.Stadsarrangement is in Deventer de organisatie die voor u een rondvaart kan organiseren waar nog lang over wordt nagesprokenAls het gaat om een rondvaart door de wateren van Hoorn dan is Stadsarrangement het bedrijf. Alle leeftijden welkom